До Дня міста у Кропивницькому рекламу на білбордах замінять дитячі малюнки юних художників обласного центру

П'ятниця, 1 червня 2018 16:13

Увесь святковий тиждень перед відзначенням Дня міста у Кропивницькому вулиці міста прикрашатимуть експозиції малюнків юних художників обласного центру.

Сьогодні, 01 червня, у міській раді Кропивницького про це досягнута домовленість на робочій нараді заступника міського голови Олександра Грабенка з власниками зовнішніх рекламних носіїв.

Учасники наради обговорили також технічний стан зовнішньої реклами у Кропивницькому. Олександр Грабенко зауважив, що по місту багато рекламних щитів мають незадовільний вигляд і несуть потенційну небезпеку для містян. Крім того посадовець звернув увагу на зміст реклами. Є білборди, розташовані біля пам’ятних місць, де відбуваються покладання квітів, або вздовж вулиць, якими зазвичай рухається хода до меморіального комплексу Фортечні вали, тому тему реклами для таких щитів треба обирати ретельніше.

Під час зустрічі Олександр Грабенко озвучив ініціативу міського голови Кропивницького Андрія Райковича розмістити у святковий тиждень перед Днем міста на білбордах вздовж вулиць Короленка, Полтавської, Соборної, Євгена Тельнова та проспекту Університетського експозиції малюнків юних учасників міського фестивалю дитячої творчості, який щороку проводить галерея “Єлисаветград”.

Із півтори тисячі дитячих робіт художня рада обере кілька десятків найкращих малюнків, які прикрашатимуть вулиці обласного центру протягом кількох тижнів. Власники рекламних щитів підтримали ініціативу міської влади надати рекламну площу для розміщення робіт маленьких художників і надрукують плакати для білбордів за власні кошти.

Усі новини