До дня міста на Козачому острові у Кропивницькому частували кандьором

Субота, 16 вересня 2017 21:51

Вперше у Кропивницькому до Дня міста було організовано народні гуляння на Козачому острові. Сьогодні тут  отаборувалося ціле «Козацьке містечко» з козацькими забавами, частуванням кандьором та майстер-класами ужиткового мистецтва.

Крім того, на святі були широко представлені роботи народних майстрів, і не тільки обласного центру, а і з інших міст. Традиційно цього дня представники квартальних комітетів за символічну ціну продавали різноманітні смаколики. А на ярмарку можна було придбати прикраси, зроблені в українському стилі, предмети декоративно-ужиткового мистецтва та іграшки.

На Козачому острові кожен міг обрати відпочинок до душі: дітки бавились на ігрових майданчиках, дорослі зручно влаштовувались у зонах відпочинку, виступали народні колективи та учасники національного українського шоу "Люті козаки".

Також у «Козачому містечку» було обладнано декілька фото-зон, де можна було зробити тематичне фото з козаками. Тут діяв виїзний фуд-корт, на якому в широкому асортименті були представлені різноманітні страви закладів громадського харчування нашого міста, якими гості свята могли ласувати досхочу.

Усі новини