Для дезінфекції води у Кропивницькому запасів хлору вистачає

Понеділок, 23 липня 2018 12:19

Сьогодні, 23 липня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернувся до керівника ОКВП “Дніпро-Кіровоград” з проханням поінформувати про ситуацію стосовно запасів хлору на підприємстві.

- Я практично на кожній апаратці піднімаю водоканал через постійні скарги людей на пориви. Місто щодня в річках, як не вода, то каналізація. Але сьогодні мене цікавлять запаси хлору, - зазначив Андрій Райкович. - Для нашого міста — це особливо важливе питання, оскільки воду отримуємо по нитці в 110 кілометрів, а надворі спека, щоб не сталось біди.

Начальник ОКВП “Дніпро-Кіровоград” Валентина Давидчук запевнила, що запасів гіпохлориту натрію, яким дезінфікують воду в обласному центрі, у підприємства достатньо.

- Ви, зазвичай, проводите планове хлорування, якщо таке буде, то повідомте місто заздалегідь, щоб люди запаслися водою, бо це процес не одного дня, зауважив міський голова. - І продовжуйте роботу з ремонтами люкового господарства. На календарі — кінець липня. Літа вже практично немає, а роботи — непочатий край. Це стосується всіх комунальників.

Усі новини