Дітвору з усієї області вітали з Міжнародним днем захисту дітей у Кропивницькому

П'ятниця, 1 червня 2018 18:55

Щороку у перший день літа Ковалівський парк та обласна філармонія стають центром дитячих розваг, де дітлахи мають змогу весело і цікаво провести час. Для них тут організовано майстер–класи з декоративно–прикладного та образотворчого мистецтва, вікторини, рухливі ігри.

Кращі творчі дитячі колективи підготували для юних мешканців міста та області видовищну концертну програму.

З подарунками на свято завітали голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та народний депутат України Костянтин Яриніч.

Андрій Райкович у своєму вітальному слові побажав дітворі гарно відпочити під час літніх канікул, набратися сил, щоб новий навчальний рік приніс нові успіхи.

- Ми  завжди пишаємося успіхами наших кропивницьких дітей, - відзначив очільник міста. – Про їхню обдарованість свідчать чисельні перемоги на олімпіадах, фестивалях і конкурсах найвищого, всеукраїнського та міжнародного рівня. У свою чергу, міська влада визначила для себе пріоритетними програми підтримки дітей, молоді і сім’ї.

Діти, що виховуються у дитячих будинках та прийомних родинах отримали сьогодні багато подарунків: корзини з солодкими подарунками та іграшками, відзнаки за успіхи у навчанні, сертифікати на оздоровлення в українському дитячому центрі "Молода гвардія"..

Усі новини