Депутатки міжфракційного об’єднання «Рівні можливості» привернули увагу громадськості до проблеми раку молочної залози

Вівторок, 12 жовтня 2021 18:54

Сьогодні, 12 жовтня, депутати Кропивницької міської ради прийшли на чергове  сесійне засідання із рожевими стрічками на одязі. Таким чином вони мали на меті привернути уваги громадськості до теми боротьби із раком молочної залози.

Ініціатором акції виступили 14 учасниць міжфракційного депутатського об’єднання міської ради «Рівні можливості». Депутатки від різних політичних сил  започаткували традицію присвячувати сесійні засідання вирішенню важливих для держави проблем, привертати до цього увагу громадськості та влади.

Рожева стрічка сьогодні має нагадувати українкам про необхідність вчасного проходження профілактичного обстеження на рак молочної залози. Рожевий - як символ жіночності, стрічка - як символ боротьби. Це символ обізнаності, коли вся світова спільнота об’єднується задля підтримки жінок з цим захворюванням і популяризації здорового способу життя.

- Саме в жовтні в усьому світі проводяться заходи до Дня захисту від раку молочної залози, - відзначила депутатка Анна Зарічна. - Він займає перше місце за світовою статистикою серед онкозахворювань. Це надзвичайно важливо - регулярно перевіряти стан власного здоров’я, адже рак молочної залози – одне з найпоширеніших та найнебезпечніших захворювань

Усі новини