Депутати підтримали зміни до галузевих програм ЖКГ

Четвер, 20 липня 2017 16:12

Сьогодні, 20 липня, продовжила роботу дев’ята сесія міської ради Кропивницького. Для роботи у сесійній залі зареєструвалися 33 депутати.

Традиційно на початку засідання депутати заслухали представників громадськості, після чого перейшли до розгляду питань порядку денного. Перше питання стосувалось внесення змін до  рішення ради «Про затвердження Програми запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків на 2016-2018 роки”, і його депутати підтримали. Друге питання порядку денного, яке передбачало внесення змін та доповнень до Програми розвитку дорожнього господарства та безпеки руху в місті Кропивницькому на 2017-2021 роки, у частини депутатів викликало обурення, оскільки не було попередньо розглянуто на профільній депутатській комісії. Тому депутати попросили про перерву, під час якої оперативно було проведено засідання постійної депутатської комісії з питань ЖКГ.  

Під час доповіді про зміни до Програми розвитку дорожнього господарства та безпеки руху начальник управління ЖКГ Віктор Кухаренко повідомив, що для капітального ремонту тротуарів в обласному центрі необхідно виділити додаткові кошти у розмірі 2,5 мільйонів гривень. З чим члени комісії одностайно погодились. А от зміни та доповнення до Програми утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства у депутатів викликали запитання, які стосувались першочерговості виконання ремонтних робіт на тому чи іншому окрузі. Віктор Кухаренко зазначив, що капітальні ремонти в першу чергу проводяться на тих об’єктах, які потребують його терміново.

- Кожного дня особисто об’їжджаю ці об’єкти і бачу в якому вони стані, - зазначив керівник управління ЖКГ. - Є будинки, в яких капітальний ремонт не проводили з моменту будівництва. Є шатрові дахи, де несучі конструкції повністю прогнили. Такі об’єкти потребують невідкладного капітального ремонту.

Заслухавши доводи Віктора Кухаренка щодо виділення додаткового фінансування для галузевих програм, депутати повернулись до сесійної зали та підтримали запропоновані зміни. 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13