Будні комунальників Кропивницького: благоустрій в обласному центрі підтримується і в умовах негоди

Четвер, 28 травня 2020 15:17

І за несприятливих погодних умов комунальники Кропивницького знаходять можливість наводити лад на території обласного центру.

Сьогодні, 28 травня, фахівці КП "Міськсвітло" планово виконували технічне обслуговування об’єктів зовнішнього освітлення по вулиці Поповича та  Ганни Дмитрян із заміною натрієвих світильників на світлодіодні енергоощадні. Крім того, робітники підприємства ремонтують аварійні щити, усувають коротке замикання та здійснюють заміну запобіжників у складному міському енергетичному господарстві.

Спеціалісти КП "Універсал 2005" працюють за графіком, автомобілями “Глобус” прибирають побічне сміття по центру міста, сміття із зливосточних решіток, механізовано вичищають сміття на проїжджій частині доріг міста.

Працівники КП “Благоустрій” косять траву по вулиці Бобринецький шлях,  готують квітники під висадження по вулиці Чикаленка, а також висаджують квіти на клумбах біля аеропорту, обрізують гілля, що закриває дорожні знаки та світлофори.

Робітники ЖЕО №4 сьогодні міняють каналізаційну трубу в підвалі будинку по вулиці Пацаєва 5, к2, виконують заміну та ремонт кранів у підвалі будинку по вулиці Коваленка 25\19, к.1, косять траву на прибудинкових територіях.

На жаль, не обійшлося сьогодні без аварійних ситуацій. У зв'язку з витоком із мереж холодного водопостачання та підтопленням будинків по вулиці Петлюри, 31 обмежено водопостачання мікрорайону Озерна Балка до завершення ремонтних робіт.

Усі новини