Будівництво сучасного ЦНАПу у Кропивницькому здійснюється відповідно до затвердженого графіку

Середа, 13 лютого 2019 16:42

Сьогодні, 13 лютого, міський голова Кропивницького Андрій Райкович проінспектував хід реконструкції новітнього центру надання соціальних і адміністративних послуг.

Роботи на об’єкті почалася у липні 2018 року. Будівельники виконали чималий комплекс робіт, і вже перейшли до оздоблення приміщень. Начальник управління капітального будівництва Сергій Білокінь розповів, що всі роботи виконуються чітко за графіком, на третьому й четвертому поверхах вже встановили сигналізацію, нині триває монтаж панорамних ліфтів.

- Ми чітко розписали календарний графік виконання робіт, і на сьогодні працюємо відповідно до затвердженого плану, відставань фактично немає, – пояснив Сергій Білокінь.

У свою чергу, Андрій Райкович наголосив, що сучасний ЦНАП є надзвичайно значимим для міста, адже має велику соціальну потребу. Міський Центр відповідатиме найсучаснішим вимогам. Тут люди будуть отримувати понад 300 послуг.

- Цей об’єкт нам потрібен був уже вчора, – зробив висновки після інспекції Андрій Райкович. - Людям буде тут комфортно отримувати послуги. Міська рада зробила все необхідне, щоб затвердити в бюджеті необхідні кошти і вчасно їх профінансувати. Всі проплати на придбання необхідних матеріалів відбуваються вчасно. Фінансування йде комбіноване, як із державного бюджету, так і з міського.

Перший етап створення ЦНАПу передбачає безпосередньо реконструкцію приміщення та облаштування і технічне забезпечення центру, під час другого - доводитимуть до ладу навколишню територію та площу перед будівлею. Закінчити будівництво мають у жовтні цього року.

Усі новини