Будівельний сезон в розпалі: у Кропивницькому триває капітальний ремонт дороги по вулиці Нікітіна

Середа, 25 серпня 2021 15:18

Сьогодні, 25 серпня, заступник міського голови Олександр Вергун та начальник головного управління житлово – комунального господарства міської ради Віктор Кухаренко перевірили хід та якість виконання ремонтних робіт дорожнього покриття  по вулиці Василя Нікітіна у Кропивницькому.

Відновлення цієї дороги почали минулого тижня. І нині працівники підрядної організації продовжують демонтаж  старих бордюрів з проїжджої частини та тротуарів. Один із дорожників розповів, що на одній стороні вулиці вже сьогодні планують виконати  підготовчі роботи і почнуть монтаж нових бордюрів. Після того, як   дорожня техніка прибере старий зношений асфальт, ремонтна бригада почне вкладати  вирівнюючий шар гарячого асфальтобетону.

- Я бачу, що ви активно працюєте, тому закликаю не зменшувати темпів, - зазначив під час спілкування з будівельниками Олександр Вергун. – Треба ловити кожен погожий день, тому що вже скоро наступить осінь, і ми не знаємо, яку погоду вона принесе. А роботи необхідно завершити у жовтні.

В ході робіт дорожники відремонтують також тротуари, в’їзди у двори. На капітальний ремонт дорожнього господарства по вулиці Василя Нікітіна виділять 13 мільйонів гривень, а роботи мають закінчити до середини жовтня.

Усі новини