Боротьба зі снігом та ожеледицею залишається пріоритетом у діяльності комунальних служб Кропивницького

Понеділок, 6 лютого 2017 14:12

Комунальний порядок в місті має лишатися в пріоритеті діяльності комунальних служб. На цьому сьогодні, 6 лютого, під час апаратної наради наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Наразі насамперед необхідно активніше звільняти дороги та тротуари міста від брудного снігу, розчищати наморози, ожеледицю, посипати шляхи, боротьбу зі снігом і льодом на віддалених вулицях в місті так і не завершили.

Міський голова запропонував квартальним долучатися до організації посипання тротуарів віддалених від центру вулиць та провулків. Необхідним матеріалом міська влада забезпечить.

- Можливо, необхідно переговорити з квартальними і на зиму привозити їм відсів,визначати місце його складування, щоб потім оперативно у віддалених мікрорайонах люди самі посипали пішохідні зони. Раніше, коли було пічне опалення, люди використовували для цього жужелицю, – зауважив очільник міста. - Прибирання міста не припиняємо. На цьому тижні центральні магістралі і паралельні вулиці від бруду треба звільнити. В зв’язку з тим, що днями в Кропивницькому очікується негода, всі служби мають бути наготові, аби їй протидіяти. Техніка має бути справна на 100 %, вдосталь має бути й посилкового матеріалу.

Вже вкотре Андрій Райкович звернувся і до водіїв міста, з проханням не паркувати авто обабіч шляхів, та не заважати роботі комунальної техніки, особливо у нічний час.

Усі новини