Благоустрій місць розриття для ліквідації поривів на мережах у Кропивницькому має здійснюватися оперативно і якісно

Понеділок, 21 грудня 2020 12:39

Благоустрій місць розриття на дорогах Кропивницького після ліквідації аварійних поривів на інженерних комунікаціях має здійснюватися швидко і якісно. Таке завдання поставив перед  КП «Теплоенергетик» та Кропивницьким ВКГ міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 21 грудня.

- Люди справедливо дорікають за десятки поривів на території Кропивницького. Мешканцям міста  важко пояснювати, чому цілодобово тече вода дорогами міста! За що вони платять? - висловив обурення міський голова. - За якісну воду в кранах, тепло в батареях чи за річки на вулицях?

Андрій Райкович доручив адміністраціям тепло - та водопостачальним підприємствам  посилити ремонтну складову своєї діяльності і вивести її на значно якісніший рівень. Як варіант: зформувати більше аварійних бригад, скоригувати власну стратегію, збільшити частку реконструкції старих мереж і заміни їх на нові.

За інформацією головного управління ЖКГ міської ради, станом на ранок, 21 грудня, у Кропивницькому зафіксовано один порив на тепломережах КП “Теплоенергетик”. Тимчасово припинено централізоване теплопостачання двох житлових будинків за адресами: вулиця Гоголя 50 та 50/26.

Працівники КП «Теплоенергетик» вже виконують ремонтні роботи на теплових мережах для якнайшвидшого відновлення централізованого теплопостачання у житлових будинках.

В обласному центрі тепло подається до усіх 11 закладів охорони здоров’я міста, 39 загальноосвітніх шкіл та всіх 37 дитячих садочків обласного центру.

Середня температура теплоносія по ТЕЦ – 56°С

Середня температура теплоносія по інших котельнях - 55°С

Усі новини