Благодійний концерт ансамблю східного танцю «Медея» зібрав понад 3 тисячі гривень на лікування важко хворому хлопчику

Вівторок, 8 травня 2018 10:23

6 травня 2018 року у районному Будинку культури в Кропивницькому відбувся звітньо-благодійний концерт хореографічного колективу - ансамблю східного танцю «Медея» дитячо- юнацького клубу «Гермес» відділу сім’ї та молоді управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького.

Від дня заснування ансамбль очолює талановитий педагог-хореограф Тетяна Зеленько.

- Бажаємо вашим вихованцям ще вищих досягнень в творчості та море задоволення, цілеспрямованості та наполегливості, - звернулась до учасників ансамблю, їх наставника, батьків та гостей начальник відділу сім’ї та молоді управління молоді та спорту Людмила Дорохіна. А засновник Громадської організації «Український танцювальний Альянс» Дмитро Сумінов за досягнення колективом «Медея» найвищих результатів у цілому ряді Всеукраїнських і Міжнародних фестивалів вручив грамоти та дипломи Гран-Прі .

У святковій атмосфері глядачі насолоджувалися різнокольоровою палітрою костюмів, унікальними віртуозно-феєричними танцями вихованців ансамблю, як у сольному, так і колективному виконанні.
Гучними оплесками зустрічали і проводжали глядачі кожний виступ вихованців відомого не тільки в місті, а й в Україні ансамблю східного танцю «Медея». На сьогодні у колективі займаються 65 дітей віком від 5 до 18 років. Кошти зібрані під час благодійної акції при проведенні звітного концерту були передані сім’ї  дитині, яка потребує лікування.       

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13