Бійці незримого фронту у Кропивницькому відзначили 25-річчя СБУ

Четвер, 23 березня 2017 14:55

У Кропивницькому відзначили 25-ту річницю від дня заснування Служби Безпеки України. Поздоровити керівництво та особовий склад зі святом завітали представники обласної та міської владиі.

Очільник міста Андрій Райкович привітав усіх зі святом, та від імені громади подякував за нелегку, іноді непомітну, але таку необхідну і важливу роботу.

- За роки незалежності саме сьогодні, як ніколи раніше, безпека держави стала пріоритетом, обов’язком, справою честі і гідності не лише людей в погонах, а й всього народу, – відзначив Райкович - Саме ви, ваші товариші по службі одні з перших пішли на Схід виконувати надзвичайно складну і відповідальну роботу, яка щодня, щохвилини ставить вас на межі життя і смерті. Боротьба із зовнішнім ворогом – один бік медалі. Другий – корупція, яка не менше ослаблює фундамент державності. Тому ваш професіоналізм, сумлінність, відповідальність перед народом і країною надзвичайно актуальні і мають попит у суспільстві.

Андрій Райкович зауважив, що міська влада співпрацювала і надалі продовжуватиме системну конструктивну взаємодію з управлінням. Адже попереду – спільна робота в рамках програми протидії тероризму, яка додасть ефективності діяльності антитерористичного центру.

Міський голова також вручив начальнику управління Служби Безпеки України в Кіровоградській області Олегу Аркуші сертифікат на три сучасних ноутбуки. У свою чергу, очільник СБУ подякував за співпрацю і запевнив Андрія Райковича, що і надалі спільно працюватимуть для посилення захисту життя і здоров’я людей, громадської безпеки, охорони особливо важливих об’єктів та недопущення проявів тероризму в місті.

Усі новини