Безпека на дорогах Кропивницького – пріоритетне завдання для міської влади

Середа, 14 квітня 2021 17:47

Сьогодні, 14 квітня, у Кропивницькій міській раді відбулося засідання комісії з безпеки дорожнього руху під головуванням т.в.о. начальника головного управління житлово-комунального господарства Тетяни Савченко.

Головною метою роботи членів комісії є координація зусиль у сфері організації дорожнього руху на території обласного центру та підвищення рівня безпеки на дорогах Кропивницького для водіїв та пішоходів.

Так, під час сьогоднішнього засідання комісія розглянула, зокрема, питання про встановлення дорожніх знаків на прилеглій території до ринку «Овочевий», що по вулиці Героїв України, 29.

- Це дозволить запобігти створенню небезпечних ситуацій, як для водіїв, так і для відвідувачів ринку. Начальниця управління торгівлі та побутового обслуговування населення Алла Козлова звернула увагу, що сьогодні на територію цього ринку неможливо заїхати та безпечно виїхати, через велике скупчення автомобілів та відсутність дорожніх знаків, які врегулювали б рух транспорту.

Відповідно до прийнятого комісією рішення, біля ринку «Овочевий» будуть встановлені дорожні знаки «Рух праворуч» та «Дати дорогу», відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху по вулиці Героїв України.

Усі новини