Атестаційна комісія управління освіти міської ради назвала імена  кандидатів на призначення директорами п’яти  шкіл у Кропивницькому

Вівторок, 22 серпня 2017 17:47

Сьогодні, 22 серпня, у міській раді Кропивницького відбувся  другий, завершальний, етап  роботи атестаційної комісія по відбору претендентів на призначення керівниками п’яти закладів освіти обласного центру. Вчора кандидати складали письмовий іспит на знання законодавчої бази, сьогодні – презентували власні концепції розвитку шкіл.

На посаду керівника загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, що на Великій Балці,  було двоє претендентів: Інна  Базека та Світлана Попова. Конкурентною виявилася і боротьба за крісла директорів загальноосвітніх шкіл №10 у селищі Новому та №4. Тут змагалися,  відповідно, програмні засади кандидатів Валентини Богачук і Оксани Нетребенко та Оксани Михайловської і Світлани Павленко.

Амбітними виявилися плани у кандидата на місце директора гімназії №9 Олександра Євміни та претендентки на посаду керівника НВО №32 Анни Ніжнікової.

Члени комісії мали можливість оцінити виступ кожного кандидата і виставити йому максимально 40 балів.

За результатами оцінювання атестаційна комісія під керівництвом начальника управління освіти Лариси Костенко рекомендувала до призначення на посади директорів ЗОШ №2 – Інну Базеку, ЗОШ №10 – Валентину Богачук, ЗОШ №4 – Оксану Павленко, НВО №32 – Анну Ніжнікову та гімназії №9 – Олександра Євмінова.

Усі новини