Андрій Табалов: відремонтувати ліфти у Кропивницькому – півсправи, важливо уберегти комунальне майно від вандалів

Понеділок, 12 лютого 2018 16:15

У Кропивницькому активно виконується програма відновлення роботи ліфтів у багатоповерхівках обласного центру. Але відремонтувати, чи замінити підйомники в житлових будинках – це півсправи, необхідно навчитися берегти зроблене, убезпечити комунальне майно від вандалів – металістів. На цьому наголосив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 12 лютого.

- У неділю ми перевіряли роботу двох нових ліфтів, встановлених у будинку по проспекту Університетському, 21, - відзначив секретар міської ради. – Для людей це було справжнє свято, вони чекали цієї події 24 роки і зрозумілою є їхня радісна реакція на відновлення роботи підйомників. В соціальних мережах навіть порівняли запуск ліфтів у Кропивницькому за своєю значимістю із запуском космічного апарату. Тож я готовий ще раз «попіарити» таку подію. Хочу висловити подяку всім активістам, які наполегливо вирішували питання заміни ліфта, тримали на контролі, зверталися до мене, до свого депутата Михайла Бєжана. На слова вдячності заслуговують і комунальники, які відреагували на наші депутатські звернення, якісно виконали свою роботу.

Питання збереження комунального майна у Кропивницькому має бути обговорене на спеціальному засіданні за участі усіх зацікавлених осіб – представників комунальних служб, поліції, старших будинків, переконаний Андрій Табалов. Організація ефективної протидії злодіям дозволить економити для міського бюджету суттєві кошти, адже заміна одного ліфта обходиться майже в півмільйона гривень.

Усі новини