Андрій Табалов: сесійні питання, що не витримали терміни публічного обговорення мають бути виключені з поряду денного

Четвер, 29 березня 2018 19:16

            Питання дотримання термінів оприлюднення проектів рішень міської ради Кропивницького перед їх голосуванням порушив депутат міської ради Володимир Смірнов.

            - За інформацією громадських активістів у порядку денному сьогоднішньої сесії велика кількість питань, які не були вчасно оприлюднені на офіційному веб-сайті міської ради Кропивницького,  а це зона відповідальності секретаря міської ради, - звернув увагу Володимир Смірнов.

            Секретар міської ради Андрій Табалов запевнив депутатський корпус, що терміни оприлюднення проектів рішень він контролює. Зокрема до порядку денного першого засідання дванадцятої сесії потрапили лише п’ять таких питань, які необхідно сьогодні виключити з розгляду.

            - У громадських активістів може бути недостовірна інформація щодо дати виставлення деяких проектів на сайті міської ради, - відзначив Андрій Табалов. – Зокрема, всі проекти рішень з питань землевпорядкування оприлюднює управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища на головній сторінці власного сайту. На офіційному сайті міської ради вони дублюються. Для зручності користувачів у розділі «Проекти рішень» сайту міської ради передбачений перехід на сторінку «Земельні питання» - це дозволить уникнути непорозумінь.

            Міська рада підтримала пропозицію свого секретаря і виключила п’ять питань, що не пройшли процедуру публічного обговорення з розгляду на  сьогоднішньому засіданні. Вони будуть включені до порядку денного чергового засідання.

Усі новини