Андрій Табалов: «Санкції відносно порушників правил благоустрою міста мають стати жорсткішими»

Понеділок, 23 квітня 2018 18:11

Сьогодні, 23 квітня, під час апаратної наради міського голови секретар міської ради Андрій Табалов поділився своїми висновками після загальноміського прибирання, яке відбулось цими вихідними.

- Хоча під час суботника було зроблено досить багато роботи, за що дуже вдячний відповідним керівникам виконавчих органів, але також лишається багато питань, які міській владі з громадою треба вирішувати разом, - зазначив Андрій Табалов. - У всіх мікрорайонах міста одні й ті ж проблеми: стан доріг та комунікацій, безпритульні собаки. Міська влада робить усе, що може, але працювати над благоустроєм нашого міста треба усім.

Також секретар міської ради звернувся до представників комунальних служб та патрульної поліції з проханням оперативніше реагувати на звернення громадян, оскільки до нього все частіше звертаються кропивничани із проханням накрити відкриті каналізаційні колодязі або вплинути на керівництво розважальних закладів, відвідувачі яких часто поводять себе нечемно і дуже голосно.

Також Андрій Табалов прокоментував ситуацію щодо незаконного будівництва по вулиці Родимцева.

- На жаль, законодавча база і правила благоустрою як у нашому місті зокрема, так і в нашій країні взагалі такі, що міська влада не може ефективно контролювати такі речі, - зауважив секретар міської ради. - Тому звертаюсь до всіх керівників виконавчих органів, які відповідають за земельні питання, архітектуру та благоустрій, тримати ці питання на контролі. У нас не повинно бути безконтрольності, оскільки від цього страждає ситуація з озелененням міста. Це ж стосується теплових та водопровідних мереж. На такі незаконні дії треба дуже різко і гостро реагувати.

Насамкінець Андрій Табалов звернувся до керівника Спецінспекції Андрія Максюти з пропозицією зробити правила благоустрою більш жорсткими, щоб будь-який підприємець кілька разів подумав перед тим, як будувати щось без дозволу міської влади.

Усі новини