Андрій Табалов: Програма природоохоронних заходів у Кропивницькому має бути посилена в частині озеленення території міста

Понеділок, 5 лютого 2018 17:26

Продовження роботи десятої сесії міської ради Кропивницького заплановане на наступний тиждень. Про це повідомив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 05 лютого.

            На сесії планується завершити розгляд питань у сфері регулювання земельних відносин та затвердити галузеві програми соціально –економічного розвитку міста.

            Андрій Табалов доручив керівникам виконавчих органів активно опрацювати у дні перед сесійним засіданням проекти програм у постійних депутатських комісіях.

            - Аналіз деяких програм, які пропонуються до внесення у порядок денний шостого засідання десятої сесії, говорить про необхідність їх доопрацювання, - відзначив секретар міської ради. – Зокрема Програма природоохоронних заходів місцевого значення на 2018 – 2020 роки потребує суттєвого посилення в ній заходів із озеленення території міста. Я вже підготував відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів спільно опрацювати це питання.

            Крім того, Андрій Табалов запевнив, що депутати міської ради повторно розглянуть галузеві програми у  сфері житлово-комунального господарства.

            - Це надзвичайно важливі для всієї громади питання і вони мають прийматися максимально прозоро, - наголосив секретар міської ради. 

Усі новини