Андрій Табалов: Програма озеленення Кропивницького має бути чіткою, перспективною, із затвердженою схемою висадження дерев

Понеділок, 12 березня 2018 15:57

            У Кропивницькому має бути розроблена чітка і зрозуміла програма озеленення міста. На цьому наголосив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 12 березня.

            Така програма має бути перспективною, прорахованою на багато років наперед, переконаний секретар міської ради. А розпочати її необхідно з інвентаризації та об’єктивного аналізу чинного стану всіх зелених насаджень у місті.

            - Я детально ознайомився з профільною програмою головного управління ЖКГ, - відзначив Андрій Табалов. – Але в ній, на жаль, немає чіткої схеми висадження дерев на території міста. Тож для вирішення цієї проблеми, яка, до речі, активно обговорюється сьогодні в громаді, необхідно скоординувати діяльність профільних виконавчих органів міської ради і комунальних підприємств міста. Сьогодні на території міста є велика кількість дерев, які віджили свій вік і стали потенційно небезпечними для життя та здоров’я людей. Їх заміщенням  на молоді деревця міська влада мала опікуватися багато років тому. Сьогодні є можливість застосувати науковий підхід і запланувати висадження у місті дерев, які будуть корисними і стануть окрасою Кропивницького.

Усі новини