Андрій Табалов про результати проведення Дня депутата

Понеділок, 21 травня 2018 13:35

Сьогодні, 21 травня, під час апаратної наради секретар міської ради Андрій Табалов підбив підсумки і розповів про позитвні результати проведення Дня депутата, який був присвячений налагодженню співпраці дільничних офіцерів з кропивницькою громадою.

За результатами проведеного заходу Андрій Табалов звернувся з двома проханнями до профільного заступника міського голови Олександра Мосіна.

- Прошу надати доручення керівнику управління власності в місячний термін провести інвентаризацію приміщень, у яких дільничні офіцери поліції проводять прийом громадян, - звернувся до заступника міського голови Андрій Табалов. - Громаді важливо знати, куди і в який час вони можуть звернутись до свого дільничного із наболілими проблемами.

Друге питання стосувалось заміни адресної атрибутики.

- В країні відбулась декомунізація, у Кропивницькому багато вулиць змінили свої назви, а таблички залишились старі, - зазначив секретар міської ради. - У зв’язку з цим прошу надати доручення головному управлінню житлово-комунального господарства вжити заходів стосовно врегулювання питання єдиної адресної атрибутики.

Також Андрій Табалов подякував за оперативне реагування відповідних служб на ситуацію із “вирубкою” дерев по вулиці Київській. Посадовець ще раз наголосив на тому, що вкрай важливо тісно спілкуватись зі всіма громадськими організаціями в обласному центрі. Постійна взаємодія міської влади з активістами попередить можливе виникнення непорозумінь у майбутньому.

Усі новини