Андрій Табалов: “Під час роботи у сесійній залі намагаємось враховувати думку кожного депутата”

Вівторок, 24 квітня 2018 17:20

Секретар міської ради відзначив плідну і злагоджену роботу у прийнятті рішень депутатів під час сесійного засідання сьогодні, 24 квітня.

- Злагоджена робота депутатів — це кропітка щоденна робота і секретаря міської ради, і заступників міського голови, і керівників управлінь, - наголосив Андрій Табалов. - В роботі ми намагаємось враховувати думку кожного депутата, і хоча ще не все добре, але все частіше депутати одностайно підтримують ініціативи міського голови та виконавчого комітету. Дуже важливо, що сьогодні були прийняті актуальні для міста питання, а найпозитивніше те, що вони були підтримані 30-ма і більше депутатськими голосами.

Секретар міської ради зауважив, що сьогодні були прийняті питання не тільки місцевого значення, такі як бюджетні та зміни до галузевих програм, а й питання державного масштабу - звернення до Верховної Ради, ініційоване депутатом Сергієм Капітоновим.

Також Андрій Табалов анонсував наступне засідання сесії міської ради Кропивницького, яке заплановане на четвер, 26 квітня.

Усі новини