Андрій Табалов: першочергове завдання міської влади – виявити належну турботу про дітей і родини загиблих Героїв АТО

Середа, 23 серпня 2017 14:26

Родини загиблих, військовополонених та зниклих безвісти під час виконання військових обов'язків у зоні АТО отримали сьогодні, 23 серпня,  матеріальну допомогу від міської влади

Із нагоди відзначення 26-ої річниці незалежності України у міській раді Кропивницького відбулася зустріч керівництва міста із сім’ями загиблих, військовополонених та зниклих безвісти під час виконання військових обов'язків в зоні проведення антитерористичної операції.

- Незалежність і право на  мирне життя ніколи не давались Україні легко, ми завжди платили за це високу ціну. От і сьогодні на сході країни наші воїни продовжують захищати нашу свободу та незалежність, - відзначив під час зустрічі секретар міської ради Андрій Табалов. - Наше місто, як і вся країна завжди пам’ятатиме тих, хто віддав за нас своє життя. Тому завдання міської влади – належним чином потурбуватись про дітей Героїв, про тих, хто повернувся з війни.

Цього дня, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради, Андрій Табалов вручив грошову допомогу 52 родинам загиблих, військовополонених та зниклих безвісти воїнів із Кропивницького.

По завершенні урочистостей, їх учасники вирушили на міські цвинтарі, до місць поховання Героїв, щоб покласти на їх могили живі квіти та вшанувати пам’ять хвилиною мовчання.

Усі новини