Андрій Табалов: громада обирала своїх представників у міську раду – громада має і давати оцінку їхній діяльності

Середа, 15 березня 2017 21:22

Сьогоднішня сесія міської ради відбулася завдяки відповідальній позиції перед громадою депутатів міської ради. У цьому переконаний секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов.

- Для нас очевидно, що черговість розгляду питання на сесії не найважливіша справа, і, тим більше не причина покидати сесійну залу, - відзначив Андрій Табалов. – Якщо по справжньому працювати, можна багато встигнути. За дві години роботи 21 депутат і міський голова встигли зробити більше, ніж до перерви. Ми розглянули всі заплановані питання, у тому числі ті, на яких наполягали депутати, що відмовилися від подальшої участі у сесійному засіданні.

Сьогодні всі депутати прикриваються інтересами громади, звернув увагу секретар міської ради – але є такі, які налаштовані на роботу, а є такі, що лише влаштовують провокації. Черговість питань для них важлива лише, щоб розглянути п’ять своїх питань і покинути сесію.

- Нашу готовність до конструктивної роботи ми продемонстрували: вніс депутат Сергій Бойко депутатський запит – ми його підтримали, бо він актуальний і потрібний, - підкреслив Андрій Табалов. – Ми підтримали всі питання, які ініціювала фракція “Батьківщини” в порядку денному. Я, як секретар міської ради не можу диктувати депутатам, як їм діяти в той, чи інший момент. На жаль, політики у місцевому самоврядуванні стає все більше і більше і це шкодить загальній справі. Загалом же громада обирала у міську раду своїх представників, громада має давати і оцінку їхній діяльності.


 

Усі новини