Андрій Табалов: допомагати дітям рости чесними, розумними, культурними і спортивними - почесна місія для дорослих

П'ятниця, 31 травня 2019 15:21

Сьогодні, 31 травня, у більшості закладів освіти Кропивницького лунають для школярів останні дзвоники навчального року. Свято завершення навчання в школах обласного центру цього річ позбавлені  надлишкової помпезності, довгих урочистих лінійок та промов посадовців.

Гімназія імені Тараса Шевченка свято останнього дзвоника відзначала в обласній філармонії. Привітати  гімназистів із завершенням навчального 2018-2019 року завітав  секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов.

Вітаючи лауреатів цьогорічного конкурсу «Гімназист і гімназистка року», Андрій Табалов вручив кращим учням абонементи на літні заняття у спортивному комплексі “Fight Baza” та сертифікати на енергетичний коктейль у кафе “Kex”. А “Кращому гімназисту” та “Кращій гімназистці” року – учню 7-А класу Ігорю Панченку та учениці 6-В класу Єлизаветі Носач ще й грошову винагороду - по 1000 гривень.

- Дуже приємно перебувати тут, серед вас - талановитих і розумних дітей, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Табалов. - У нас, батьків, є дуже гарна і почесна місія - робити усе можливе, щоб наші діти - наше майбутнє, росли чесними, гарними, розумними, спортивними і культурними. І напередодні дня захисту дітей хочу побажати усім батькам берегти своїх дітей, дарувати їм радість, а дітям бажаю гарного відпочинку на канікулах і набратися сил для нових звершень у новому навчальному році.

Усі новини