Андрій Райкович: Я не збираюся йти у велику політику, я прийняв присягу перед громадою і чесно працюватиму міським головою всю каденцію

Понеділок, 6 лютого 2017 14:34

Працювати на громаду, та не займатися великою політикою пообіцяв сьогодні, 6 лютого, під час спілкування з журналістами міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

- Я чесний і відданий громаді. Я не політик - я господарник, – наголосив, звертаючись до представників засобів масової інформації, Андрій Райкович. – Тож, будь ласка, в своїй аналітиці чи журналістських розслідуваннях не розглядайте мене як учасника масштабної загальнодержавної політики. Вважаю не зовсім коректним робити якісь соціологічні зрізи і вставляти мене в ті чи інші загальнодержавні політичні дослідження і рейтинги. Офіційно попереджаю, що я не ставлю собі за мету балотуватися до Верховної Ради України. Я пообіцяв працювати чесно, прийняв присягу перед громадою, і всю каденцію працюватиму в Кропивницькому на користь громади.

Андрій Райкович також наголосив, що змінювати місце проживання він також не збирається, як би таку інформацію не намагалися розповсюдити в соціальних мережах та на інтернет – ресурсах. Журналістів же міський голова запевнив, що завжди готовий до співпраці та відкритого діалогу.

Усі новини