Андрій Райкович: вивезення твердих побутових відходів з території Кропивницького має здійснюаватися за чітким і зрозумілим алгоритмом

Понеділок, 6 березня 2017 12:26

Вивезення сміття у Кропивницькому має здійснювтися за чітким алгоритмом. На цьому, під час апаратної наради сьогодні, 6 березня, наголосив міський голова Андрій Райкович.

На невчасне вивезення сміття люди чимало скаржаться на «Гарячу лінію» міського голови, пишуть у соціальних мережах. Очільник міста вчергове зробив зауваження компанії, що займається вивезенням сміття, та порадив працювати продуктивніше.

У свою чергу, фахівці управління сприяння розитку торгівлі та побутового обслуговування проведуть роз’яснювальну роботу з власниками кафе, аптек, ресторанів, магазинів, аби ті вчасно прибирали сміття біля своїх закладів, та укладали з «Екостайлом» чи «Універсалом 2005» додаткові угоди на вивезення сміття.

- Розробити порядок вивезення сміття на центральних магістралях, від кафе, аптек, магазинів, в приватному секторі – це ж не вища математика! Невже не можна узгодити алгоритм роботи, прозорі графіки, а головне - встановити жорсткі вимоги господарям всіх закладів?! Спецінспекція, суворо питайте з цих власників! - доручив міський голова.

Усі новини