Андрій Райкович вимагає від перевізників жорстко контролювати технічний стан пасажирського транспорту перед випуском на маршрут

Понеділок, 28 січня 2019 11:33

У зв’язку зі складними погодними умовами, великим снігопадом, управління розвитку транспорту та зв’язку має активніше працювати з перевізниками та поставити перед ними суворі вимоги щодо технічної підготовки громадського транспорту перед його випуском на лінію.

Сьогодні, 28 січня, під час апаратної наради таке завдання поставив міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Він зауважив, що розуміє складність пересування маршруток засніженими дорогами, в умовах постійного снігопаду, проте ситуація, коли у громадського транспорту відпадають на ходу колеса є неприпустимою, адже це небезпечно для для громадян.

- До речі, справедливими є зауваження і від перевізників щодо погано прочищених кінцевих зупинок, - зауважив Андрій Райкович - Маршрутки не могли зайняти звичні місця, паркувались ледь не в дворах багатоповерхівок. А потім - купа дзвінків, що у двір не можна заїхати чи пройти. Прибирання кінцевих зупинок транспорту, як і зупинок взагалі - має бути нормою!

Усі новини