Андрій Райкович: там де світло, де енергія – там розвиток!

Субота, 21 грудня 2019 16:39

Сьогодні, 21 грудня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович привітав з професійним святом енергетиків області.

Урочистості, що  відбулися в театрі імені Марка Кропивницького зібрали працівників ПРаТ «Кіровоградобленерго» з усієї області. В енергетичні галузі Кіровоградщини працюють понад три тисячі майстрів своєї справи: це працівники понад 183 робочих та інженерних професій.

 Вітаючи енергетиків зі святом, Андрій Райкович подякував їм за сумлінну, щоденну копітку роботу на благо міста.

 ⁃ Від імені громади міста Кропивницького, депутатського корпусу, виконавчого комітету щиро вітаю всіх працівників енергетичної галузі нашого міста, всієї Кіровоградщини з професійним святом, - відзначив у своєму вітальному слові міський голова. - Ви виконуєте одну з найважливіших місій в житті – даєте людям світло. А там, де світло, енергія, там – розвиток, тепло, там є впевненість у майбутньому. Незважаючи на труднощі в економіці, ви продовжуєте розбудовувати свої об’єкти, оновлюєте мережу як в місті, так і в області. Ми глибоко поважаємо вашу роботу і цінуємо результати. Міська рада працює в тісному контакті з вашими підрозділами щодо реалізації програми “Світле місто”. Ми вдячні вам за порозуміння і допомогу під час проведення масових заходів з нагоди Дня міста. А ще ви - соціально відповідальний колектив, адже не кожне підприємство має 3 тисячі офіційно працевлаштованих людей, та вагомий соціальний пакет для кожного працівника. Ми бажаємо великому колективу енергетиків нашої області успіхів у роботі, розвитку, технологічного прогресу і усіляких гараздів.

Андрій Райкович виконав почесну місію і вручив кращим співробітникам професійної компанії ПРаТ «Кіровоградобленерго»: Леоніду Козаку, Олександру Скрипці, Євгену Юрченку, Анатолію Олексенку Грамоти міської ради та виконавчого комітету і оголосив Подяки міської ради та виконавчого комітету Надії Кухарук, Анатолію Чифрику та Ларисі Данильчнко.

Усі новини