Андрій Райкович: розбудова Кропивницького для мене є ключовим завданням

Середа, 4 грудня 2019 13:28

Сьогодні, 04 грудня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович вже вчетверте тримає звіт перед громадою, яка довірила йому право визначати вектор розвитку  ключових галузей і сфер діяльності складного господарського механізму міста.

Якою є поточна ситуація в комунальному, гуманітарному, соціальному просторі Кропивницького, що зроблено за звітний період командою міського голови, як  вплинули на життя громади загальнодержавні процеси у всіх сферах життя,  якою була стратегія розвитку Кропивницького у 2019 році і  якими є перспективи міста у році наступному? - про це йтиметься у  спілкуванні Андрія Райковича з активною громадськістю Кропивницького.

До діалогу з очільником міста долучилися голова обласної державної адміністрації Андрій Балонь, депутати міської та районних рад, члени громадської ради, голови квартальних комітетів і керуючі багатоквартирними житловими будинками, голови ОСББ, представники  підприємств, установ і організацій міста, громадських організацій -  фахівці в усіх сферах життєдіяльності громади. Відверта розмова у публічному форматі - чудова нагода звірити обраний курс із реальними досягненнями.

- Для мене, як для міського голови, розбудова міста є ключовим завданням, - наголосив Андрій Райкович. – Комунальний простір, дороги, транспорт – знакові категорії. Адже це комфорт для жителів, високий статус міста, додаткові робочі місця. Не менш важливим є і розвиток соціально – гуманітарного простору.  Це надзвичайно чутлива сфера життя міської громади. оскільки тут у центрі уваги завжди має бути людина: від маленької дитини до сивочолого ветерана.

Усі новини