Андрій Райкович: прибирання території Кропивницького після зимового періоду головне завдання комунальних служб міста

Понеділок, 18 лютого 2019 10:52

Прибирання міста  лишається пріоритетом в роботі комунальних служб Кропивницького. На цьому сьогодні, 18 лютого, під час апаратної наради наголосив міський голова Андрій Райкович.

Очільник міста поставив чітке завдання керівництву головного управління ЖКГ, начальникам ЖЕО мобілізуватись на територіях власної відповідальності. Сьогодні в дворах багатоповерхівок, на прибудинкових територіях, на тротуарній частині після сходження снігу лишається чимало сміття.

А от керівник Кропивницького ВКГ отримала від очільника міста доручення терміново обстежити всі інженерні мережі, і відновити їх належний технічний стан – першу чергу колодязів і кришок люків.

- На території Кропивницького кожен третій колодязь провалюється. Частину люків взагалі покрали, а це надзвичайно небезпечно, бо туди не дай Бог може провалитись людина, – наголосив міський голова. – Тому впродовж тижня виконайте роботи, і встановіть усі кришки люків.

Отримали завдання і дорожні служби: вони прискорять  темпи тимчасового ямкового ремонту. На стан доріг і ями після сходження снігу на проїжджій частині кропивничани нарікають постійно, тож лататимуть магістралі міста вже незабаром.

Усі новини