Андрій Райкович подякував депутатам і керівникам виконавчих органів за продуктивну сесію Кропивницької міської ради

Понеділок, 29 березня 2021 14:24

Сьогодні, 29 березня, під час щопонеділкової апаратної наради, міський голова Кропивницького Андрій Райкович подякував усім членам постійних депутатських комісій,  секретарю міської ради Олегу Колюці та керівникам виконавчих органів,  які провели велику підготовчу роботу, щоб сесія міської ради пройшла результативно та злагоджено.

Загалом на розгляд чергового засідання міської ради було підготовлено 207 питань, більша частина із яких - земельні. І вони також були доволі детально вивчені.

- Хочу окремо наголосити і на тому, що сесійно ми підтримали виділення коштів із міського бюджету на придбання чотирикімнатної квартири для родини Валіхновських, де народилося четверо дівчаток, - наголосив міський голова. – Доручаю своєму профільному заступнику, начальникам управління фінансів, управління молоді і спорту провести процедуру купівлі житла. Прошу, не зволікайте з останнього процедурою. Проведіть все відповідно до чинного законодавства України, щоб управління МНС розпочало там свою частину роботи і у квітні родина нарешті отримала довгоочікуване житло.

Усі новини