Андрій Райкович: побори з батьків на ремонти у школах Кропивницького є неприпустимим явищем

Понеділок, 3 липня 2017 14:28

Організація адміністраціями шкіл Кропивницького збору коштів з батьків учнів та вихованців садочків на ремонтні роботи в закладах освіти є неприпустимим явищем. Про це міський голова Андрій Райкович попередив керівництво управління освіти під час апаратної наради сьогодні, 3 липня.

- Ми передбачили у міському бюджеті достатнє фінансування ремонтів у школах, - відзначив очільник міста. - Є школи, звідки батьки скаржаться на таку практику. -візьміть ці питання на контроль.

Особливо неприпустимо брати кошти на ремонт чи на закупівлю парт з батьків першокласників, наголосив Андрій Райкович. Своє розпорядження міський голова доручив довести до директорів всіх шкіл у Кропивницькому.

Крім того, Андрій Райкович звернув увагу профільного заступника і управління освіти на значне зменшення медалістів у школах обласного центру за результатами навчального року.

- Ми дуже любимо і шануємо наше учительство, виділяємо з міського бюджету солідні кошти на освіту, - підкреслив міський голова. - Тому за якість і міцні базові знання треба боротися - це теж індикатор якості викладання, та підготовки учнів. Наші школи повинні демонструвати значно вищу якість навчального процесу і давати значно вагоміші результати під час ЗНО.

Усі новини