Андрій Райкович: Новорічні та Різдвяні свята краще зустрічати у колі рідних

Понеділок, 21 грудня 2020 12:42

Сьогодні, 21 грудня, під час апаратної наради, Кропивницький міський голова Андрій Райкович нагадав містянам про посилення карантинних заходів, яке Кабінет Міністрів України планує запровадити із січня 2021-го року.

Коронавірус не відступає: аналітики прогнозують на наступний рік понад 20 тисяч інфікованих на добу. Тож свята, на переконання міського голови, варто зустріти вдома.

- Я постійно звертаюся до містян, щоб не розхолоджувалися напередодні свят. Краще провести їх вдома, з родинами. Краще бути живими і здоровими, аніж після гучних корпоративів опинитися на лікарняному ліжку. Іще будуть свята на нашій вулиці. Якщо всі матимемо терпіння, здоровий глузд і чітко дотримаємося усіх вимог карантину, - переконаний міський голова.

Сьогодні надважливо не забувати про профілактику, карантинні обмеження, не влаштовувати жодних масових святкувань ані в приміщеннях, ані на площах, ані в парках. Лише Online. Тим більше, сучасні технології дозволяють креативно вітати і спілкуватись.

- Колеги, це дуже серйозні виклики, за якими стоять людські життя,  необхідно ставитись до карантинних заходів  вкрай відповідально, - акцентував увагу Андрій Райкович.

У Кропивницькому цього року на площі Героїв Майдану встановили елегантну новорічну ялинку з новою ілюмінацією. Ще 19 ялинок прикрасили на площі перед міською радою і облаштували тут традиційний різдвяний вертеп. За новорічний настрій, створений для містян, Андрій Райкович подякував управлінню культури, КП "Міськсвітло" та КП “Благоустрій”. Крім того, до Дня Святого Миколая профільні управління підготували подарунки для діток пільгових категорій і більшість вже отримали їх. Андрій Райкович наголосив, що це дуже важливо -  привітати всіх діток цієї категорії.

Усі новини