Андрій Райкович: ми об'єднанні прагненням зробити Кропивницький квітучим і заможним - містом щасливих, творчих людей!

Субота, 18 вересня 2021 14:31

Щороку, з першою позолотою осені у наш край приходить особливе свято – день народження рідного міста. Сьогодні Кропивницький святкує 267 річницю від дня заснування.

267 років цікавої, бурхливої, багатогранної історії від Єлисаветграда до Кропивницького. Зазвичай сценою для урочистостей з нагоди свята стає площа перед міською радою. Проте цьогоріч, планам завадив дощ, тож провели їх в музично-драматичному театрі імені Марка Кропивницького.

Глядацька зала була заповнена вщерть. На дійство зібралися  керівники області та міста, члени виконкому, депутати місцевих рад, Почесні громадяни міста, представники трудових колективів, керівники підприємств, установ, організацій, громадські активісти, представники ЗМІ, жителі обласного центру. Першим, як і годиться, усіх зі святом привітав Кропивницький міський голова Андрій Райкович.

- Як у кожній родині, місто готувалося до свого головного Дня знаковими подіями. Нехай їх не так багато, але вони нам дорогі і важливі. Бо у відкритій вчора після ремонту  вулиці Вокзальній, по якій пішли іще 10 нових автобусів, у двох  реконструйованих комфортних відділеннях для немовлят  пологовго будинку, у суперсучасному міжшкільному ресурсному центрі “Мрія”, у спортмістечку мікрорайону Нового, у новій дорозі до лікарні на Кущівці - велика праця усіх кропивничан, - відзначив Андрій Райкович. - Ми прожили нелегкий рік в умовах жорстких карантинних обмежень. Але місто не зупинилось. Навпаки ми збудували одне із кращих в Україні відділень інтенсивної терапії у ковідній лікарні на Валах і сьогодні дякуємо медикам, які тижнями не виходили із реанімацій рятуючи сотні людей. Зовсім нещодавно, на 30-річчя незалежності, ми щиро дякували усім Героям, які віддали і сьогодні не жалкують свого життя за свободу і незалежність рідної землі. Слава їм усім і велика шана! Усім вам, дорогі мої люди, я низько вклоняюсь за велику любов і повагу до рідного міста. У нас іще багато складної і відповідальної роботи, але разом, я переконаний, ми  її виконаємо, бо сильні досвідом наших шановних ветеранів, об'єднанні прагненням зробити наше славне місто  квітучим і заможним. Містом щасливих, творчих людей! Моя пропозиція до вас незмінна: будуємо місто далі! Разом! Слава вам і слава Україні!

Усі новини