Андрій Райкович: лише спільними зусиллями зробимо Кропивницький затишним, комфортним та красивим

Четвер, 27 травня 2021 16:14

Сьогодні, 27 травня, Кропивницький міський голова Андрій Райкович зустрівся під час особистого прийому громадян  з лідерами ГО «Озеленення Кропивницький»  та обговорив з ними  питання можливого будівництва закладу МакДональдз у Центральному сквері  обласного центру.

Громадська активістка Надія Паливода під час розмови з міським головою, висловила занепокоєння, що дерева під час будівництва можуть повністю вирубати. У свою чергу, Андрій Райкович запевнив -  в планах міської ради не стоїть питання повного знесення зелених насаджень у сквері. На стартових етапах головне – ліквідувати аварійні підвали, розташовані під сквером і навести лад на самій території. Вже потім почнеться власне будівництво споруди.

- Я розумію філософію «зелених». Але, якщо виникне необхідність знести те чи інше дерево, доведеться це зробити. Проте натомість ми висадимо інші дерева. Не лозинки, а справжні дорослі дерева, які точно приймуться і даватимуть кисень та необхідний затінок. Хочу наголосити, що це не будуть туї чи ялинки, - наголосив Андрій Райкович. – У виборі дерев ви нам допоможете. Давайте спільно робити наш Кропивницький  затишним, охайним та красивим.

Усі новини