Андрій Райкович: кропивницькі діти неймовірно талановиті і найкращі!

Вівторок, 17 серпня 2021 13:50

Сьогодні, 17 серпня, у Кропивницькому відбувся флешмоб – руханка «Наша малеча – найкраща!».  Яскраве дитяче свято об’єднало у центрі міста  три сотні дошкільнят, їхніх вихователів та батьків.

Малюки зробили  кропивничанам перший подарунок до Дня незалежності України – веселу руханку, свій нестримний запал, щирі емоції та посмішки. Тож саме дітям довірили почесну місію   розпочати у Кропивницькому  низку святкових заходів, присвячених тридцятиріччю  незалежності України.

- Символічно, що початок святкових заходів у Кропивницькому до 30-ї річниці незалежності своєї держави розпочали дітки. Яка ж неймовірна краса перед нами! Ви всі такі енергійні, драйвові. Ви - найкращі! І місто робитиме усе, щоб ви всі були ще й найщасливішими, - наголосив міський голова  Андрій Райкович. - У нас, в обласному центрі, близько восьми з половиною тисяч вихованців дошкільних закладів. Я дякую усім вихователям і батькам за розумних, творчих, енергійних дітей. Заради них Україна живе, бореться, розбудовується і обов’язково переможе!

Усі новини