Андрій Райкович: комунальний порядок на Новорічні свята у Кропивницькому має неухильно підтримуватися

Понеділок, 23 грудня 2019 13:49

Комунальні служби Кропивницького на період зимових свят будуть працювати в посиленому режимі. Відповідне завдання поставив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні,  23 грудня,

Місто має прибиратися, освітлення - працювати, сміття - вчасно вивозитися з контейнерних майданчиків.

- Чергова лінія 1580 повинна цілодобово відповідати на всі дзвінки і реагувати на звернення громадян, - наголосив міський голова. - Це життя: ніхто ні від чого не застрахований. І відповіді та необхідна допомога мають бути конкретними, а не відмовки –з пропозицією пере телефонувати після свята. Тому керівники управляючих компаній, ви теж призначаєте чергові бригади, чергових слюсарів, двірників, майстрів, які пильнують порядок на  прибудинкових територіях і у багатоповерхівках.

Окреме звернення очільник міста адресував  керівництву міського водопровідно-каналізаційного господарства

- Шановні партнери, дуже рекомендую не псувати нерви містянам напередодні Нового року! І мені теж, - зауважив Андрій Райкович. – У містян немає вже терпіння: на Київській впродовж трьох днів тече вода, ніхто не їде, на Братиславській - тиждень, ніхто не реагує. На Кільцевій - подібна картина! Ви не бачите, не знаєте, не чуєте про ці пориви. Про яку якість ми говоримо? Ваші тарифи захмарні, а результат мізерний. Ви втрачаєте до себе довіру міста і це факт! Негайно ліквідуйте аварійні ситуації за цими адресами.

Управління транспорту та зв’язку, за дорученням Андрія Райковича проведе наради з перевізниками – водії мають бути тверезі, салони чисті, а у святкові дні транспорт повинен працювати без збоїв, у Новорічну ніч особливо.

- Люди їхатимуть в гості, до друзів, до батьків, на ялинку, - акцентував увагу міський голова. - Місто повинно жити по-святковому, піднесено. Для цього ми всі і працюємо.

Усі новини