Андрій Райкович: “Комунальний порядок має бути в пріоритеті”

Середа, 2 січня 2019 12:02

Погода продовжує екзаменувати кропивницьких комунальників. За прогнозами синоптиків, на Кропивницький знову очікує негода: сніг, дощ, ожеледиця. Тому сьогодні, 2 січня, під час проведення апаратної наради міський голова Андрій Райкович закликав керівників усіх комунальних служб ретельно підготуватися до несприятливих погодних умов, щоб і техніка, і працівники були готові вчасно реагувати на зміну погоди.

- “Екостайл” - у передсвяткові дні звертати увагу на вивезення сміття з майданчиків багатоповерхівок: всі прибирались, контейнери перевантажені, – нагадав Андрій Райкович. – «Водоканалу» — оперативніше закривати пориви, особливо, каналізацію. І рити ями не методом тику, а чітко, знаючи, де є порив. “Універсалу” - не обмежуватись розчищенням снігу на магістральних дорогах, якими рухається громадський транспорт. З віддалених вулиць до нього теж треба діставатись.

Міський голова зауважив, що першочергові регламентні роботи комунальники вже визначили і навчились виконувати вчасно та якісно. Загалом, очільник міста оцінив роботу комунальних служб за останній тиждень на “добре”. Але зазначив, що прочищати дороги необхідно аж до бордюрної частини, аби там не утворювались наледні. Андрій Райкович доручив у першу чергу розчистити під’їзди до шкіл, садочків, лікарень та поліклінік. Візьмуться комунальники також за зняття буруль з дахів.

Усі новини