Андрій Райкович: капітальний і поточний ремонт доріг у Кропивницькому має виконуватися швидше і якісніше

Понеділок, 5 липня 2021 14:49

Капітальний і поточний ремонти доріг є важливою ділянкою роботи у житлово – комунальному господарстві Кропивницького. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 05 липня.

- По-перше, звертаю увагу комунальників на те, що темпи і якість виконання ремонтних робіт потребують прискорення і  покращення, - відзначив очільник міста. – Ями на проїжджій частині латаються мляво. По-друге, будь який ремонт дороги має виконуватися комплексно і включати в себе відновлення тротуарів, бордюрів, вуличних турнікетів.

Міський голова доручив своєму профільному заступнику Олександру Вергуну і начальнику головного управління ЖКГ Віктору Кухаренко взяти під особистий контроль хід ремонтів на дорогах обласного центру.

- Ми не маємо права халтурити, виконувати ремонти неякісно, - підкреслив Андрій Райкович. – Ми не для того створювали необхідну потужну технічну базу  і формували відповідний пакет замовлень на виконання робіт для комунального підприємства «Універсал – 2005».

Враховуючи погодні умови, очільник міста  порекомендував дорожникам відкоригувати  графіки роботи ремонтних бригад: працювати зранку, від 06.00 і увечері, після 20.00, щоб уникнути спеки.

Щодо початку сезону великих капітальних ремонтів, Андрій Райкович поставив завдання переможцю тендерних процедур терміново надати графік поетапного асфальтування дорожнього покриття по вулиці Вокзальній. Це ж стосується і дороги до колишньої МСЧ-19. Повноцінному розгортанню у її корпусах палат Центральної міської лікарні має передувати налагодження регулярних транспортних перевезень у цьому мікрорайоні.

Усі новини