Андрій Райкович: друге засідання 15-ї сесії міської ради Кропивницького має відбутися якнайшвидше

Понеділок, 25 березня 2019 13:20

Міський голова Андрій Райкович закликав не зволікати з проведенням наступного засідання 15-ї сесії міської ради міста Кропивницького. На цьому він наголосив сьогодні, 25 березня, під час апаратної наради.

Минулого тижня депутати розпочали сесійну роботу, проте не встигли розглянути всі земельні питання, заплановані у порядку денному. Тому, на думку міського голови, наступне засідання варто провести якнайшвидше, адже  люди чекають від міської ради реальних вирішень їхніх, і без того задавнених, питань регулювання земельних відносин.

Секретарю міської ради Андрію Табалову очільник міста доручив  провести роз’яснювальну роботу з головами депутатських фракцій, аби ті донесли всім депутатам, що свою роботу необхідно виконувати якісно та на совість, і працювати  на засіданні сесії необхідно впродовж усього робочого дня, а не лише до обіду. 

Окремо міський голова звернувся до керівників виконавчих органів міської ради.

- Всі, хто мають у своєму підпорядкуванні об’єкти, на яких виконуватимуться будівельні і ремонтні роботи, повинні завчасно підготуватися до їх проведення. Передусім це стосується виготовлення якісної проектної документації, - наголосив Андрій Райкович. - Ніхто на вас не чекатиме. І зважте, що можливості будівельних організацій не безмежні. Спеціалістів високої кваліфікації дуже важко знайти.

Міський голова висловив незадоволення низькою оперативністю дій спеціалістів головного управління житлово-комунального господарства і управління капітального будівництва через невчасну підготовку проектів масштабної реконструкції дорожніх об'єктів у Кропивницькому.

- Наприклад, вулиця Полтавська. Маємо кошти з державного фонду на її реконструкцію і могли б почати роботи – виявляється, немає проекту. Що це за робота!? – обурився міський голова. - Терміново протягом тижня завершити всі проектні роботи. Без проектно-кошторисної документації з державного бюджету не дадуть ні копійки.

Усі новини