Андрій Райкович: дороги і прибудинкові території у Кропивницькому ремонтуватимуться комплексно

Понеділок, 24 квітня 2017 13:19

У Кропивницькому після снігу і дощу дорожники повертаються до ремонту міських доріг і прибудинкових зон. Поки погода призупинила дорожні роботи, міський голова Андрій Райкович оглянув вже відремонтовані великі прибудинкові території на Новомиколаївці, та на вулиці Волкова.

- Зараз готується під укладку асфальту внутрішній квартальний проїзд до вулиці Ціолковського, - поділився враженнями очільник міста під час апаратної наради сьогодні, 24 квітня. - Там все сплановано грамотно, враховано всі вимоги: заїзди у двори, кармани під сміттєві баки. Хочу зауважити, що саме так і необхідно діяти далі! Не по три метри латати, а брати в капітальну роботу великі території, ремонтувати їх комплексно, якісно, щоб мешканці багатоповерхівок побачили не клаптики, а суцільні якісно благоустроєні території, облаштовані дитячі майданчики, місця для контейнерів, під клумби, периметр фундаменту будинку. Якщо ми так будемо ремонтувати прибудинкові території, то вони служитимуть десятиліття.

Окремо Андрій Райкович звернувся до керівників ЖЕО. Необхідно слідкувати і супроводжувати разом з громадою будинків всі ремонтні роботи.

- Це – ваші території, вам їх обслуговувати. Тому вже на етапі ремонту включайтесь в контроль, - доручив міський голова. – І всі жителі будинків мають чітко знати куди витрачаються кошти, які роботи виконуються. Ми прийняли непопулярні, але економічно об’єктивні рішення – збільшили плату за утримання будинків і прибудинкових територій. Відповідно маємо підвищити і контроль за якістю надання послуг.  

Усі новини