Андрій Паливода: ефективний діалог міської влади і бізнесу – запорука стабільного соціально-економічного розвитку Кропивницького

Понеділок, 8 квітня 2019 11:21

Заступник міського голови Андрій Паливода провів робочі зустрічі з керівниками промислових підприємств облікового кола міста Кропивницького ПП «Агрофільтр» та ПОГ «Кропивницьке УВП УТОГ».

Учасники зустрічі обговорили перспективи подальшої роботи підприємств, зокрема, розширення виробництва, введення в дію нових цехів, дільниць, збільшення кількості працівників. Також розглянули можливості реалізації заходів з енергоефективності та енергозбереження, впровадження інновацій, міських програм підтримки підприємництва та залучення інвестицій, у тому числі й іноземних.

Під час зустрічі підприємці порушили перед заступником міського голови проблемні у роботі підприємств питання. Андрій Паливода надав керівникам кваліфіковану допомогу та рекомендації, як вирішити накопичені проблеми. Для обговорення проблемних питань також було залучено керівників виконавчих органів та профільних спеціалістів міської ради Кропивницького.

- Такі зустрічі ми плануємо проводити систематично, - зазначив Андрій Паливода. - Тому запрошуємо керівників промислового комплексу у разі потреби звертатись до департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій.

Усі новини