Активні кропивничани можуть долучитися до написання грантових програм, щоб зробити місто яскравішим

Четвер, 7 лютого 2019 15:20

Кропивницький продовжує активно долучатися до участі в грантових програмах міжнародного, національного та локального рівнів. Зокрема, працівники відділу з охорони культурної спадщини управління містобудування та архітектури міської ради взяли участь у публічній презентації нових грантових програм, яку організував та провів Український культурний фонд.

Презентацію, яка проходила у Києві у приміщенні Довженко-Центру, відвідали понад п’ятсот учасників.

Інформаційний день відкрила голова Українського культурного фонду Марина Порошенко. Вона відзначила важливість діяльності УКФ для розвитку української культури та подякувала команді Фонду за проведену роботу минулого року.

Виконавчий директор Українського культурного фонду Юлія Федів представила основні стратегічні напрями діяльності інституції. Метою інформаційного дня стала презентація нових програм та конкурсів культурно-мистецьких проектів, їх типів, бюджети та обсяги грантів, оприлюднення календаря проведення конкурсів і дедлайнів, критеріїв оцінювання та призначення фінансування тощо.

Представникам громадських організацій, працівникам закладів культури, освіти, аматорам народного мистецтва, активним громадянам Кропивницького пропонується долучитися до можливості отримати грантові кошти на реалізацію своїх креативних ідей, які допоможуть зробити місто Кропивницький ще європейськішим, яскравішим та зручнішим для життя.

Детальну інформацію про всі конкурси можна отримати за посиланням: https://ucf.in.ua/news/programs2019

Усі новини