Активна громадська діячка, ветеран війни кропивничанка Ганна Куроп’ятникова відзначила свій 95-літній ювілей

Понеділок, 2 квітня 2018 11:09

Свій 95-річний ювілей відзначила кропивничанка Ганна Олексіївна Куроп'ятникова – учасник бойових дій у роки Другої світової війни, інвалід І групи, вдова Героя Радянського Союзу Григорія Куроп’ятникова

Ганна Олексіївна Куроп’ятникова у роки війни служила на Чорноморському флоті, брала участь у бойових діях, має поранення. Після закінчення війни 36 років пропрацювала вчителем історії та суспільствознавства у Кіровоградській школі № 31 та у професійно-технічному училищі №2.

Привітати ювілярку з поважною датою, вручити цінний подарунок та побажати міцного здоров’я, мирного неба, турботи від рідних та ще довгих років життя завітали заступник міського голови Наталія Дзюба та начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк.

- Від імені міського голови та всього депутатського корпусу прийміть наші найщиріші вітання і побажання міцного здоров’я, залишатися завжди такою ж активною та життєрадісною, і, звичайно, відзначити свій 100-річний ювілей, - наголосила у своєму вітальному слові Наталія Дзюба.

Усі новини