07 грудня – День місцевого самоврядування в Україні!

Четвер, 7 грудня 2017 08:39

Шановні кропивничани, працівники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад!

Щиро вітаємо вас із Днем місцевого самоврядування! Становлення України як незалежної держави - це, у першу чергу, розвиток місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого міста. Особливо важливою роль місцевого самоврядування стає саме сьогодні, коли децентралізація влади визнана суспільством одним із пріoритетних і першочергових завдань у країні.

День місцевого самоврядування - це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми рідного міста, дбають про його розквіт і зростання.

Глибоко переконані, що завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок влади, тісній співпраці з територіальною громадою нам вдасться не лише вирішити у надскладний для країни час чимало непростих питань життєдіяльності міста, а й реалізувати багато перспективних планів та задумів.

Бажаю всім кропивничанам здоров`я, миру та злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови рідного міста й усієї нашої держави.

Міський голова  Андрій Райкович
Секретар міської ради  Андрій Табалов

 

 

 

Усі новини